fbpx

#115 Analiza Tranzacțională – Alain Cardon

Analiza tranzactionala

Despre carte:

Analiza Tranzacțională de Alain Cardon este un ghid practic pentru aplicarea principiilor AT în dezvoltarea personală și profesională. Analiza Tranzacțională este o teorie psihologică care explorează modul în care oamenii comunică și interacționează între ei și oferă instrumente și tehnici pentru a înțelege și a îmbunătăți aceste procese.

Autorul prezintă o introducere în conceptele cheie ale Analizei Tranzacționale, inclusiv stadiile de dezvoltare a personalității, tipurile de tranzacții și jocurile psihologice.

Cartea oferă, de asemenea, o perspectivă asupra modului în care AT poate fi aplicată în diferite contexte, cum ar fi dezvoltarea personală, relațiile interpersonale, coaching-ul și leadership-ul. Autorul arată cum putem folosi Analiza Tranzacțională pentru a ne înțelege mai bine pe noi înșine și pentru a dezvolta abilități de comunicare mai eficiente, astfel încât să putem construi relații mai sănătoase și mai armonioase cu cei din jur.

Deși este o carte mult mai bună decât Jocurile Manipulării, este la fel, o carte greu de digerat și de extras ceva din ea.

Pentru cine este interesat de AT, recomand cărțile lui Eric Berne.

Merită citită:

3 stele

Cumpără cartea:

Celelalte recenzii:

Recomandări de cărți:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

FacebookYouTubeInstagramWhatsApp

contact@efectulfluturelui.ro

Copyright © 2022 Efectul Fluturelui