fbpx

#24 Bani extra job – Chris Guillebeau

Efectul Fluturelui

Dacă nu găsești serviciul sau produsul pe care îl cauți, crează-l.

Chris Guillebeau

Despre carte:

Bani extra job de Chris Guillebeau este un ghid de 27 de zile, împărțit în 5 săptămâni(5 capitole), ce îți prezintă un proces prin care să-ți creezi o afacere, având ca scop să-ți aducă un venit suplimentar. Afacere pe care să o poți scala în timp și să devină sursa ta principală de venit.

Cartea este foarte asemănătoare cu „The Idea in you” ca informații, dar și ca structură, doar că este mai pragmatică, cu acțiuni mai clare și orientată strict către bani, iar povestirile nu m-au inspirat foarte mult. Pe când în „The idea in you”, autorul pune mai mult accent pe pasiune și motivație, povestirile sunt impresionate și este scrisă într-un mod mai plăcut. Vei observa că în Bani extra job, îți spune clar din primele pagini: „Reține, o afacere suplimentară nu este un hobby. O afacere suplimentară aduce venituri. Dacă ai nevoie de trei ani pentru a-ți pune în practică ideea, abandoneaz-o.”

De reținut:

  • Dacă nu reușești să explici principalul beneficiu al conceptului tău într-o propozitie sau doua, s-ar putea să trebuiască să regândești ideea.
  • Când vine vorba de afaceri, întotdeauna este recomandat să acționezi. Chiar dacă va trebui să schimbi abordarea mai târziu, vei avea o  experiență valoroasă și îți vei dezvolta niște abilități semnificative.

Merita citită:

Cumpără cartea:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

FacebookYouTubeInstagramWhatsApp

contact@efectulfluturelui.ro

Copyright © 2022 Efectul Fluturelui