fbpx

#56 Cele sapte legi spirituale ale succesului – Deepak Chopra

Acest moment este exact așa cum trebuie sa fie.

Deepak Chopra

Despre carte:

Cele 7 legi spirituale ale succesului de Deepak Chopra, unul dintre cei mai cunoscuți lideri spirituali din lume, renumit în special pentru studiile sale din medicina și corp-minte.

Deși titlul face referire la succes, cartea este despre principiile universale care guvernează întreaga creație. Pentru că atunci când înțelegem adevărata noastră natură și învățăm să trăim în armonie cu legea naturală, un sentiment de bunăstare, sănătate bună, relații împlinite și abundență materială, ies la iveală.

Deși noi asociem succesul cu partea materială, ea este doar una din componentele sale. Iar succesul ar trebui privit ca o călătorie și nu ca o destinație. Iar această carte este un ghid în această direcție pentru împlinirea visurilor scrisă într-un mod uzual și puțin spiritual.

Cartea este una de buzunar ce conține în jur de 100 de pagini, împărțită în 7 capitole conform celor 7 legi, iar fiecare capitol conține și un mic ghid prin care să pui aceste legi în practică.

De reținut:

 • Atenția energizează, intenția transformă. Lucrul asupra căruia ne concentrăm atenția – indiferent care este el – va crește și va deveni mai puternic în viața noastră. Iar intenția acordată lucrului căruia i-am dat atenție va genera o infinitate de evenimente spațio-temporale care vor conduce la rezultatul dorit.
 • Dacă blocăm circulația banilor, dacă singura noastră intenție este aceea de a ne crampona de banii noștri și de a-i depozita ca să ne bucurăm numai noi de ei, vom bloca circulația energiei vieții în propria noastră viață.
  Orice sămânță conține în ea promisiunea a o sută de păduri. Pentru aceasta trebuie ca ea să nu fie însă depozitată într-un sac. Este necesar ca inteligența ei să fie dăruită solului fertil.
 • Cea mai mare partea a energiei noastre se pierde în cultivarea importanței de sine.
 • Dacă renunți la nevoie de a-ți apăra punctul de vedere vei dobândi o stare de libertate, căpătând acces la un rezervor imens de energie. Dacă te uiți la cei din jur, 99% în timp îl pierd cu încercarea de a-i convinge pe ceilalți de dreptatea lor.
 • Oamenii caută cu disperare securitatea, fără să-și dea seama de inutilitatea demersului lor. Atașamentul față de bani va crea întotdeauna insecuritate, indiferent cât de mare este contul în bancă.
  Fără incertitudine și fără necunoscut, viața nu ar fi altceva decât o repetiție fadă a unor amintiri trăite cândva.
  De aceea, renunțați la atașamentul față de aceea ce cunoașteți, pășiți cu curaj în necunoscut, și veți pătrunde în câmpul tuturor posibilităților.

Merita citită:

3 stele jumate

Cumpără cartea:

Celelalte recenzii:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

FacebookYouTubeInstagramWhatsApp

contact@efectulfluturelui.ro

Copyright © 2022 Efectul Fluturelui