fbpx

#5 Cine mi-a luat cașcavalul – Spencer Johnson

Viața nu este un coridor drept și ușor de străbătut pe care să calatorim liberi și nestingheriti, ci un labirint de culoare, prin care trebuie să ne căutăm calea, cercetând uneori și poteci întunecate.

A.J.Cronin

Despre carte:

Cine mi-a luat cascavalul este o poveste creată de dr. Spencer Johnson, pentru a-i fi de folos în înfruntarea schimbărilor dificile din viața sa. 

Cartea are aprox. 100 de pagini, este compusă din 3 părți, o introducere care este numita “Adunarea”, povestea în sine care are mai puțin de 50 de pagini și “O discuție” de final, ca o concluzie.

Povestea însă este remarcabilă și este compusă din 4 personaje imaginare, care reprezintă părți alte personalității noastre în modul în care acționăm în viață, și se desfășoară într-un labirint în căutarea cascavalului. Cascaval care poate înseamnă diverse lucruri materiale, bani sau situații din viața, job, sănătate, etc.

De reținut:

  • Schimbările se întâmplă! Ele fac Cascavalul să se mute dintr-un loc într-altul.
  • Adaptează-te rapid schimbărilor! Cu cat pleci mai repede de lângă Cascavalul Vechi, cu atât te poți bucura mai curând de Cascavalul Nou.

Merita citită:

Cumpără cartea:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

FacebookYouTubeInstagramWhatsApp

contact@efectulfluturelui.ro

Copyright © 2022 Efectul Fluturelui