fbpx

Coaching

Acasă » Coaching

Tu știi ce-ți dorești cu adevărat?

Majoritatea oamenilor pot să-ți spună cu siguranță ce nu-și doresc.

Dar în momentul în care capeți claritate și știi care-ți sunt obiectivele, viața ta începe să se schimbe

Tu știi ce-ți dorești cu adevărat?

Majoritatea oamenilor pot să-ți spună cu siguranță ce nu-și doresc.
Dar în momentul în care capeți claritate și știi care-ți sunt obiectivele, viața ta începe să se schimbe.

Tu știi ce-ți dorești cu adevărat?

Majoritatea oamenilor pot să-ți spună cu siguranță ce nu-și doresc. Dar în momentul în care capeți claritate și știi care-ți sunt obiectivele, viața ta începe să se schimbe.

Cum te ajută sesiunile de coaching

 • Să-ți descoperi valorile și ariile vieții care îți aduc împlinire, în viața personală, profesională sau în domeniul financiar;
 • Să-ți descoperi și să-ți dizolvi convingerile limitative care te blochează să crești și să obții rezultatele dorite;
 • Să-ți construiești obiceiuri mai bune și un sistem pe care să-l folosești ca să aduci schimbare în viața ta;
 • obții claritate asupra contextelor prezente și din trecut, pe care să le înțelegi și de care să te folosești pentru un viitor în direcția dorită;
 • Să-ți descoperi axa interioară și modul în care funcționezi, pentru a lua decizii potrivite pentru tine;
 • Să obții instrumente și resurse practice care te vor ajuta să-ți accelerezi procesul de creștere și dezvoltare;
 • Să performezi în carieră și în viața profesională;
 • Să ai curajul să începi o carieră nouă de la 0.

Obiective pe care am lucrat

 • Productivitate, managementul timpului și sisteme prin care să-ți organizezi ziua eficient;
 • Procrastinare și cum să nu mai amânăm lucrurile pe care le avem de făcut;
 • Construirea de noi obiceiuri și renunțarea la cele nocive și care nu te ajută să crești;
 • Înțelegerea tiparelor comportamentale și totodată înțelegerea valorilor personale;
 • Stabilirea și crearea unui plan de acțiune prin care să-ți atingi obiectivele personale sau profesionale importante pentru tine;
 • Crearea unui plan de dezvoltare individual;
 • Schimbarea mindset-ului și dizolvarea credințelor limitative;
 • Construirea unui plan și a unui mindset potrivit pentru a fi prosper financiar
 • Managementul eficient al banilor.

De ce ai nevoie de un coach?

Studiile unor psihologi spun că noi oamenii avem tendința să ne supraapreciem punctele forte și să ne subapreciem slăbiciunile. Dintr-un borcan nu poți citi eticheta de pe borcan, pentru asta ai nevoie de o persoană din exterior, obiectivă și care are ca scop să te ajute precum un coach.

Autoevaluarea nu este realistă și nici obiectivă. 

Există două categorii de oameni care ajung acolo unde-și doresc:

 • Cei care trag din greu, sunt autodidacți dar care parcurg fiecare greșeală care le iese în cale, iar pe traseu nu au pe nimeni alături;
 • Cei care au investit într-un mentor sau într-un coach.

Un studiu făcut de ICF Research arată că o sesiune de coaching pe săptămână 1-1 timp de 8 săptămâni, a dus la o creștere a performanței cu 88% în ceea ce înseamnă rezolvarea de probleme și atingerea obiectivelor.

Dacă nu înțelegi valoarea pe care ți-o poate oferi un coach și nu ești dispus să investești în tine, nu-ți rămâne de făcut decât să alegi drumul cel lung. 

Ce este un coach?

 • Este o persoană din afara vieții tale, obiectivă, care are interesul de a te ajuta, care este antrenată și cu experiență în procesele și lucrul cu oamenii;
 • Nu este un consultant care îți spune ce să faci sau care îți oferă soluții de-a gata. El este un ghid, care prin diferite tehnici, tool-uri și metode te poate ajuta să găsești mai ușor drumul pe care îl cauți, să treci peste obstacole și să ajungi cât mai aproape de ceea ce-ți dorești și te împlinește cu adevărat;
 • Un coach îți setează un cadru de lucru prin care îți crește responsabilitatea și implicarea de a lucra pe obiectivele importante din viața ta, fix acele obiective de care te simți cel mai puțin motivat să le duci la îndeplinire. E ca mersul la sala: îți dorești asta, dar nu poți singur. În schimb, când ai un partener de antrenament, care te așteaptă zilnic să vă antrenați, atunci responsabilitatea asumată crește substanțial;
 • Un coach pune întrebările potrivite, ascultă obiectiv, oferă feedback, are “know-how”, observă tiparele pe care ți le poate cadra într-o formă care să te ajute să te înțelegi mai bine și să ajungi acolo unde îți dorești.

Cum lucrez

Ce fac eu nu este tocmai coaching, ci un proces interdisciplinar, bazat mai mult pe acțiune și eficiență în timp, în care folosesc o abordare prin care combin principii din coaching, CBT, modelul DISC, metoda Demartini și NLP,  cu partea de training 1 la 1. Consider că acest transfer de informație este extrem de important, atunci când înțelegi “de ce?” și “cum?” neuroplasticitatea crește și devii mai receptiv la procesul de schimbare. Mai mult decât atât, îți recomand constant resurse, cărți și diverse instrumente care să te ajute să în procesul de dezvoltare.

În proces ne concentrăm pe prezent – unde ești și pe viitor – unde ai vrea să ajungi.

Uneori mergem și în trecut, ca și cum am intra în setările unui program, setări pe baza cărora funcționai înainte, dar care acum te limitează și de aceea este necesar ca ele să fie actualizate și adaptate la nevoile din prezent. Astfel, vei înțelege și vei conștientiza anumite momente din trecut și vei putea dizolva anumite tipare sau limitări care astăzi îți încetinesc dezvoltarea.

44€

per sesiune

197€

pachet 5 sesiuni

(plătit integral sau lunar)

Primul pas

Dacă simți că nu ai claritate în viață, o direcție spre care să te îndrepți și care sa te împlinească sau
procesul tău de dezvoltare dintr-un anumit domeniu nu progresează, atunci SCRIE-MI pe:
📩 contact@efectulfluturelui.ro sau direct AICI → 🗨 WhatsApp.   

Prima sesiune este GRATUITĂ. Va dura aproximativ 30 minute, timp în care vom explora împreună schimbările
pe care ți le dorești, vom vorbi despre obiectivele tale, despre ce simți că te împiedică să le atingi, despre ce poți face în acest sens, despre schimbare și progres.

Despre mine

Salut! Eu sunt Bogdan! Sunt pasionat și interesat să înțeleg mintea umană și felul în care ne influențează comportamentul.
Timpul este o unealtă foarte importantă pentru mine și îl împart atent între sesiunile de coaching, citit cărți și studiu, din care creez apoi conținut educațional în mediul online.

Scopul meu este ca prin experiența și cunoașterea deja dobândită de-a lungul timpului să aduc o schimbare în viețile oamenilor, să-i ajut să se dezvolte, să crească și să ajungă cu un pas
mai aproape de viața pe care și-o doresc.

Sunt coach acreditat din 2019. În ultimii ani am lucrat 1 la 1 cu oameni din diverse domenii, am ajutat angajați, manageri dar și tineri la început de drum să-și construiască un plan de dezvoltare corect și congruent cu valorile lor și i-am ajutat să-și atingă cu succes obiectivele importante din viața lor.

Din 2021 am renunțat la funcția de director în compania în care lucram și am ales să mă concentrez exclusiv pe sesiunile de coaching și pe proiectul Efectul Fluturelui.

Coaching 1-1

Lucrează cu mine

Completează formularul de mai jos 👇 și înscrie-te pentru sesiunea GRATUITĂ.

  FacebookYouTubeInstagramWhatsApp

  contact@efectulfluturelui.ro

  Copyright © 2022 Efectul Fluturelui