fbpx

Curs video online

De la amânare la acțiune

Cum să înțelegi și să depășești mecanismele procrastinării

4 module  |  18 lecții video

-77% reducere

Ce conține cursul

Scopul acestui curs este de a te ajuta să înțelegi mecanismele din spatele procrastinării, de ce apare și cum să lucrezi cu ea.

Amânarea, în special cea repetitivă (adică procrastinarea) reprezintă un indicator care îți arată că nu te afli pe drumul tău.

Ca să te ajut în acest sens, în acest curs vei găsi câteva instrumente și sisteme de lucru care să te ajute să o depășești și să devii mai productiv în lucrul cu obiectivele pe care ți le-ai propus.

Cursul este structurat în 4 părți importante:

1.0 Introducere (06:17)

1.1. Ce este procrastinarea și de ce este important să o înțelegi? (03:36)

1.2. De ce oamenii procrastinează în prezent mai mult ca niciodată? (06:08)

1.3. Importanța timpului (03:05)

2.1. Neuroștiința din spatele procrastinării (03:08)

2.2. Trebuie să ai voință (02:45)

2.3. Am nevoie de motivație (03:18)

2.4. Nu sunt o persoană disciplinată (03:03)

2.5. Cauzele procrastinării (06:21)

3.1. Identificarea și vindecarea durerii (05:10)

3.2. Obține claritate și direcționare (05:38)

3.3. Cum îți crești nivelul de disciplină (06:51)

3.4. Rolul obiceiurilor (03:38)

3.5. Alimentarea cu energie (04:42)

4.1. Instrumente și sisteme (05:46)

4.2. Rezumat curs (04:07)

4.3. Recomandare de cărți (01:36)

4.4. Primul pas (01:07)

Prețul cursului

- 77% reducere

350 lei

80 lei

100% GARANȚIE

Dacă după parcurgerea cursului vei considera că nu ai primit valoare sau nu ți-au fost îndeplinite așteptările, îți voi returna suma integral în maxim 14 zile.

„Procrastinarea este calea sigură spre a nu-ți atinge niciodată scopurile.”

- Karen Lamb -

Despre mine

Sunt coach acreditat ANC, trainer în Time Management și facilitator în stabilirea obiectivelor și în construirea și deconstruirea obiceiurilor. În sesiunile pe care le am cu clienții folosesc un proces interdisciplinar care combină partea de training cu principii din mai multe metode de lucru (co-active coaching, NLP, CBT, Metoda Demartini).

Am la activ peste 500 ore de coaching cu persoane din diferite domenii, antreprenori, manageri, directori, sportivi de performanță, psihologi dar și cu persoane la început de drum.

Despre mine

Sunt coach acreditat ANC. În sesiunile pe care le am cu clienții folosesc metodologii validate, prin care îi ajut să-și clarifice mintea și să-și definească foarte bine ceea ce-și doresc, ajutându-i astfel să-și depășească limitele și să treacă la următorul nivel, pe toate planurile vieții.

Am la activ peste 500 de ore de coaching în multinaționale, atât cu top manageri cât și cu non-manageri, interesați de creșterea lor profesională și personală.

În direcția atingerii obiectivelor am creat și dezvoltat de-a lungul timpului mai multe sisteme și programe pentru dezvoltare personală și profesională.

Călătoria TA de la amânare la acțiune începe cu primul pas!

Ai întrebări legate de curs? Scrie-mi

... iar eu iți promit că-ți voi răspunde în cel mai scurt timp.

  În caz de te-ai întrebat:

  Acest curs reprezintă o resursă educațională online care te va învăța cum să depășești obiceiul de a amâna sarcinile și cum să-ți dezvoltați abilitățile de gestionare a timpului și de creștere a productivității.

  Durata cursului poate varia, dar ai posibilitatea de a-l parcurge și învăța în propriul ritm. Accesul la curs este pe perioadă nelimitată, deci poți să revii peste materiale ori de câte ori dorești.

  Nu, acest curs este conceput pentru toate nivelurile de cunoștințe și experiență.

  Da, ofer suport gratuit tuturor participanților la curs. Dacă ai întrebări mă poți contacta oricând pe mail sau pe oricare din platformele de social media. 

  Cursul constă într-un set de module video și resurse suplimentare care acoperă diverse aspecte ale procrastinării și metode pentru a o depăși. După achiziționare, puteți accesa conținutul video și resursele pe platforma dedicată a cursului.

  Vei dobândi tehnici și strategii practice pentru identificarea și depășirea procrastinării. Abițități care te vor ajuta în mai buna gestionare a timpului și în îndeplinirea obiectivelor pe care ți le-ai propus.

  Pentru a te înscrie este necesară achiziționarea cursului și parcurgerea instrucțiunilor din platforma de curs.

  După ce vei finaliza acest curs, vei dobândi abilitățile necesare pentru a depăși procrastinarea și pentru a-ți dezvolta productivitatea. Te încurajăm să continui să aplici aceste cunoștințe și în viața de zi cu zi.

  Copyright © 2024 EfectulFluturelui.ro | All rights reserved