fbpx

#9 Esti ceea ce gandesti – Wayne W. Dyer

Progresul este imposibil fără schimbare, iar aceia care nu își pot schimba felul de a gândi nu pot schimba nimic.Fiecare își ține destinul în propriile mâini, precum ține un sculptor materialul brut căruia îi dă o anumita formă. Dar și în cazul tuturor celorlalte tipuri de activități artistice, lucrurile stau ca în cazul acesteia: ne naștem doar cu capacitatea de a efectua activitatea respectivă. Însă iscusința de a da materialului forma pe care ne-o dorim trebuie învățată și cultivată.

George Bernard Shaw

Despre carte:

Cartea este compusa din cele 81 de versete taoiste scrise acum 2600 de ani de Lao zi despre felul în care oamenii trebuie să-şi trăiască viaţa şi să-şi îndeplinească menirea.Iar Dr. Wayne Dyer a realizat o interpretare adaptată zilelor noastre care îmbină îndemnul antic la pace şi liniște interioară cu imperativele lumii actuale orientate spre dinamism şi dezvoltare continuă.

De reținut:

  • În loc să crezi că știi ce e mai bine pentru alții, ai încredere că ei știu ce e mai bine pentru ei înșiși.
  • Lasă lumea să se desfășoare în fața ochilor tăi fără să încerci mereu să o întelegi. Liniștește-te, cedează și recunoaște că unele din dorințele tale se referă la cum ar trebui să fie lumea ta, nu la cum este ea în momentul de față. Transformă-te într-un observator, judecă mai puțin și ascultă mai mult.

Merita citită:

Cumpără cartea:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

FacebookYouTubeInstagramWhatsApp

contact@efectulfluturelui.ro

Copyright © 2022 Efectul Fluturelui