fbpx

#4 Felicitari! Sunteți Milionari! – Brian Gotta

Amânați ceea ce doriți să faceți, pentru a face ce trebuie să faceți.

Brian Gotta

Despre carte:

Felicitari! Sunteți Milionari! de Brian Gotta, este o carte despre vânzări în care combină multe concepte generale motivaționale, cu puțină tehnică de vânzări. 

Dacă cauți o carte de vânzări, vei găsi destul de puține informații utile, iar dacă urmărești o carte motivațională, vei găsi câteva idei dar destul de generale.

Iată câteva exemple:

  •     Entuziasmul face diferența;
  •      Ai nevoie de disciplină și dorință, pentru a face lucrurile să se întâmple;
  •     Sinceritatea este cea mai bună tactică;
  •     Depășește-ți teama;
  •     Credeți în produsul, serviciul sau oportunitatea pe care o oferiți.

De reținut:

  • Adevărul este că ați moștenit o mare sumă de bani și aceasta se găsește în capul, spatele și inima dvs. Suma respectivă înseamnă capacitatea, potențialul, timpul și dorința dvs. de a realiza ceva. Puteți s-o irosiți cu ușurință puțin câte puțin, diminuându-i valorea de-a lungul anilor prin faptul că nu vă asumați nici un fel de risc. Sau o puteți investii intr-un mod inteligent, asumându-vă riscuri calculate, având parte de suișuri și coborâșuri, și privind-o cum crește, se dezvoltă și se multiplică atâta timp cât nu veți renunța pe parcursul carierei dvs.
  • Majoritatea oamenilor acționează din dorința de a evita durerea și urmărind plăcerea sau recompensele. Însă plăcerea pe termen scurt poate conduce la durere pe termen lung și durerea pe termen scurt poate conduce la plăcere pe termen lung.

Merita citită:

Cumpără cartea:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

FacebookYouTubeInstagramWhatsApp

contact@efectulfluturelui.ro

Copyright © 2022 Efectul Fluturelui