fbpx

#26 Lansarea – Jeff Walker

Efectul Fluturelui

Dacă ai un magazin de bricolaj și vinzi bormașini, nu vinzi, de fapt, bormașini, ci vinzi “găuri în lemn”.

Jeff Walker

Despre carte:

Lansarea de Jeff Walker, este defapt o introducere sau mai bine zis o promovare a cursului pe care-l vinde, „The Product Launch Formula”, care te învață cum să vinzi orice lucru online folosind o formulă de lansare, Jeff Walker, fiind unul dintre pionierii afacerilor online.

După ce am început să o citesc, am vrut să renunț de câte ori. Cel puțin primele 100 de pagini au fost de genul, „înainte de a-ți da detalii despre asta…” și urma 10 pagini de povestiri oarecum pe lângă idea principală și când ajungeai la idee, mai urma alte câteva pagini prin care trebuie să cauți să afli concret despre ce era vorba. În schimb începând cu pagina 108, a început să fie din ce în ce mai concretă și să-mi ofere informații utile. Deși îmi pierdusem inițial speranțele cu ea, la final am aflat destul de multe informații tehnice despre marketing și despre cum se lansează un produs, informații pe care nu le-am mai auzit în altă parte.

De reținut:

  • Alcătuirea unei liste de e-mailuri este principala componentă de bază pentru o afacere on-line.
  • Oamenii vor să cumpere rezultatul și nu sunt chiar atât de interesați de instrumentul în sine. Instrumentul este doar un mijloc de a ajunge la acel rezultat. Și acesta este lucrul pe care vrei să-l vinzi.

Merita citită:

Cumpără cartea:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

FacebookYouTubeInstagramWhatsApp

contact@efectulfluturelui.ro

Copyright © 2022 Efectul Fluturelui