fbpx

#114 Pescărușul Jonathan Livingston – Richard Bach

Pescarusul Jonathan Livingston

Cu cât zbori mai sus, cu atât vezi mai departe.

Despre carte:

Pescărușul Jonathan Livingston este o carte scrisă de Richard Bach, care a fost publicată pentru prima dată în 1970. Cartea este o poveste alegorică despre un pescăruș care își caută sensul vieții și aspiră să fie mai mult decât un simplu pescăruș.

Jonathan este respins de ceilalți pescăruși pentru că își dorește să facă ceva diferit și să își atingă potențialul maxim. Cu toate acestea, el nu renunță și continuă să își urmeze visul de a zbura. În cele din urmă, Jonathan găsește o comunitate de pescăruși care împărtășesc aceleași idei și îl învață despre libertatea de a zbura, despre auto-descoperire și despre conștientizarea faptului că limitele noastre sunt autoimpuse.

În esență, cartea este o poveste despre explorarea potențialului uman și despre căutarea sensului vieții. Este o carte plăcută, motivațională și inspirațională care te încurajează să-ți urmezi visele și să-ți depășești limitările.

Pasaje din carte:

  • Raţiunea vieţii noastre este să ne desă vârşim, să explorăm, să fim liberi!
  • Ne alegem lumea următoare, în funcţie de ceea ce învăţăm în această lume.
    Dacă nu înveţi nimic, lumea următoare este întocmai ca aceasta, cu aceleaşi limite şi cu aceleaşi apăsătoare greutăţi pe care trebuie să le birui.

Merită citită:

Cumpără cartea:

Celelalte recenzii:

Recomandări de cărți:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

FacebookYouTubeInstagramWhatsApp

contact@efectulfluturelui.ro

Copyright © 2022 Efectul Fluturelui