fbpx

#36 Puterea extraordinară a subconștientului tău – Joseph Murphy

Efectul Fluturelui

Toți avem propriile noastre temeri interioare, credințe și opinii. Aceste presupuneri interioare ne conduc și ne guvernează viața.

Joseph Murphy

Despre carte:

Puterea extraordinară a subconștientului tău de Joseph Murphy este o carte care dorește să îți ofere instrumentele de care ai nevoie pentru a debloca puterile minții subconștiente, prin care îți poți îmbunătăți relațiile, finanțele sau bunăstarea fizică.

Autorul compară mintea subconștientă cu o cameră întunecată în care creează imaginile care urmează să fie trăite în viața reală, în timp ce mintea conștientă fotografiază prezentul, creând trecutul.

Cartea are o abordarea mai mult filozofică, spirituală și mai puțin științifică. Mi-a adus aminte de cartea De la idee la bani de Napoleon Hill care are aceeași abordare.

Cred că este o carte pe care merită să o citești dacă ești deschis și la o altă abordare a subiectului, deși există multe studii științifice care confirmă o mare parte din afirmațiile și tehnicile din carte. Poate nu am fost impresionat și din cauză că am citit multe cărți pe acest subiect.

De reținut:

  • Subconștientul este neutru din punct de vedere moral și nu face diferența dintre bine sau rău, de aceea toate gândurile negative care se duc în subconștient în fiecare minut al vieții creează anumite experiențe din viața de zi cu zi.
  • Subconștientul nu te contrazice niciodată, el acceptă mereu ceea ce afirmi în mod conștient. Așa că nu spune niciodată: „Nu am bani.” deși poate momentan este adevărat. Pentru că subconștientul va prelua această sugestie și va face orice să o îndeplinească.
  • Gândul este acțiunea, iar reacțiunea este răspunsul automat al subconștientului la acel gând. Controlează-ți gândurile și fii responsabil față de ele.

Merita citită:

Cumpără cartea:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

FacebookYouTubeInstagramWhatsApp

contact@efectulfluturelui.ro

Copyright © 2022 Efectul Fluturelui