fbpx

#137 Shoe Dog. Memoriile creatorului Nike – Phil Knight

shoe dog phil knight

Dacă vezi doar probleme, nu vezi clar.

Phil Knight

Despre carte:

Shoe Dog: Memoriile creatorului Nike este o carte autobiografică scrisă de Phil Knight, fondatorul și fostul CEO al Nike. Publicată în 2016, lucrarea oferă o perspectivă profundă asupra întemeierii și dezvoltării uneia dintre cele mai cunoscute și influente companii din lume.

Cartea este scrisă în ordine cronologică, fiecare capitol reprezentând anul în care Phil Knight își împărtășește povestea personală și profesională, începând cu viziunea sa de a crea o companie de încălțăminte sportivă, de la începuturile modeste, când și-a pus bazele afacerii alături de antreprenorul său Bill Bowerman, până la transformarea Nike într-un gigant global în industria sportului.

Knight dezvăluie dificultățile și obstacolele pe care le-a întâmpinat în drumul său spre succes, inclusiv probleme financiare, rivalități în afaceri și lupte cu producătorii de echipament sportiv, cât și cele personale, precum și deciziile dificile pe care a trebuit să le ia pentru a-și urma visul.

Pentru mine este a doua carte care atunci când am citit-o mi-a dat impresia că mă uit la un film, în care abia așteptam să mai citesc să vad ce se întâmpla mai departe. Sper că în viitorul apropiat să se facă și un film.

Pe cealaltă parte sunt conștient că relatările sunt subiective și poate nu 100% adevărate sau complete. Cu toate acestea, a fost o carte care mi-a plăcut mult să o citesc.

Merită citită:

4 stele jumate

Cumpără cartea:

Celelalte recenzii:

Recomandări de cărți:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

FacebookYouTubeInstagramWhatsApp

contact@efectulfluturelui.ro

Copyright © 2022 Efectul Fluturelui