fbpx

#2 Slefuitorul de diamante -Michael Roach

Îți repari viața, afacerea și lumea, dacă te repari pe tine.

Geshe Michael Roach

Despre carte:

Slefuitorul de diamante – Învățătura budistă despre succesul în afaceri și în viață de Michael Roach, este o combinație de înțelepciune veche și contemporană din budismul tibetan.

În prima parte avem conversații dintre Buddha și discipolul său, din cea mai veche carte tipărită, Diamond Sutra. Iar în a doua parte, autorul ne arată cum poate fi aplicate aceste filosofii budiste în lumea afacerilor, Geshe Michael Roach ajungând lider mondial în cea mai grea industrie din lume, industria diamantelor.

De reținut:

  • Lucrurile care ni se întâmplă, sunt lipsite de însușire. Și cu toate acestea, noi resimțim unele lucruri ca fiind bune, iar altele rele, deși nimic din toate acestea nu este un lucru rău sau un lucru bun. Faptul că un coleg de serviciu este o persoana care ne enervează sau ne inspiră, este o problemă de percepție personală.
  • Petrece puțin timp în fiecare zi canalizându-ți gândurile, într-o manieră calmă și concentrată, spre întrebările profunde legate de viața ta.  Ai face tot ce faci acum dacă ai ști că vei muri la noapte? Nu cumva, muncind mai mult, te ascunzi de fapt de întrebările complexe legate de modul în care îți trăiești viața?

Merita citită:

Cumpără cartea:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

FacebookYouTubeInstagramWhatsApp

contact@efectulfluturelui.ro

Copyright © 2022 Efectul Fluturelui