fbpx

#13 Sparge tiparele – Seth Godin

Poți face doar două greșeli în drumul spre adevăr. Să nu mergi până la capăt și să nu începi.

Siddharta Gautama

Despre carte:

Imaginează-ți o lume fără intermediari, fără editori, fără șefi, fără oameni de la resurse umane – nimeni care să-ți spună ce nu poți să faci. Dacă ai trăi într-o astfel de lume, ce ai face? Du-te. Fă acel lucru.

Sparge tiparele este o carte care reușește două lucruri: să-ți dea un șut în fund și să te motiveze. Este scrisă în același stil ca și Triburi, ușor de citit, scurtă și intensă, care te inspiră și te motivează să faci. Ce? Nu contează, doar începe acel lucru și termină-l.Este un manifest despre cum să începi.

De reținut:

  • Doctorul Jan Souman a studiat ce se întâmpla cu noi când nu avem o harta sau vreo modalitate de ne orienta. Iar rezultatul a fost că ne învârtim în cerc. Oricând am încerca să mergem drept, sa ieșim dintr-o pădure sau desert, sfârșim în locul din care am plecat. Instinctele noastre nu sunt suficiente. Este în natura umană să avem nevoie de o hartă. Vrei sa începi ceva? Fă-ți un plan, desenează-ți o hartă.
  • Dacă nu dai greș niciodată, fie ești foarte norocos, fie n-ai produs nimic în viața ta. Stai de vorbă cu orice persoană de succes. Va fi bucuroasă să-ți povestească despre lunga sa serie de eșecuri. Nimic în viață nu este sigur. Mai bine fă ceea ce contează. Începe. Mereu. Fii cel care începe lucrurile.

Merita citită:

Cumpără cartea:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

FacebookYouTubeInstagramWhatsApp

contact@efectulfluturelui.ro

Copyright © 2022 Efectul Fluturelui