fbpx

#29 The Idea in You – Martin Amor, Alex Pellew

Efectul Fluturelui

Never assume that because you don’t understand something that you can’t understand it. Everything can be learned. Have faith in your ability. Continually remind yourself that when  you try something new you won’t necessarily fail.

James Kennedy, founder Kennedy City Bicycles

Despre carte:

The Idea in You, de Martin Amor și Alex Pellew, este o carte sau având în vedere modul în care este structurată, este mai degrabă un sistem prin care să-ți găsești idea, care poate fi un hobby, un proiect, un produs și să o transformi într-un business care să-ți schimbe viața.

Cartea este împărțită în 4 secțiuni mari și te trece prin fiecare pas, cum să-ți găsești ideea, cum să începi, cum să o pui în practică și să o duci spre monitizare. Iar fiecare pas este compus dintr-un exemplu concret, partea teoretică și cea practică(Do it now).

Dacă ești în căutarea unei idei, îți dorești să începi ceva pe cont propriu, vrei să ieși din „cursa șobolanului” sau ai un vis și nu știi cum să-l pui în practică, această carte este perfectă, foarte motivațională, bine scrisă și pe înțelesul tuturor. Iar dacă ai mai citit cărți despre acest subiect, poate o să ții se pară că nu-ți aduce informații noi, dar modul în care este structurată, o face să fie  completă.

De reținut:

  • Concentrează-te pe a-i face pe oameni să-ți iubească ideea și să le aduci valoare, și mai puțin pe a te îmbogăți. Oferă înainte să primești.
  • Creează-ți un mod de gândire prin care să fii deschis la învățare constantă. Nu te aștepta să înveți o abilitatea și după să te bazezi pe ea toata viața. Natura sarcinilor complexe este că învățarea nu se termină niciodată. De îndată ce ați învățat cum să faci un lucru, apare altul pe care nu-l înțelegi. Continuă să joci și să duci jocul la următorul nivel.

Merita citită:

Cumpără cartea:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

FacebookYouTubeInstagramWhatsApp

contact@efectulfluturelui.ro

Copyright © 2022 Efectul Fluturelui