fbpx

#102 Vă ţineţi de glume, domnule Feynman!

Feynman

Am învățat foarte devreme diferența dintre a ști denumirea unui lucru și a întelege acel lucru cu adevărat.

Richard Feynman

Despre carte:

Vă ţineţi de glume, domnule Feynman! este o carte minunată scrisă de celebrul fizician Richard Feynman.

Cartea este o colecție de povestiri amuzante și interesante care ne oferă o imagine mai clară asupra personalități unice a lui Feynman, dar și asupra modului său de a gândi și de a aborda problemele.

Feynman își împărtășește experiențele din diverse domenii ale vieții sale, inclusiv din timpul studiilor sale, lucrul cu Proiectul Manhattan și viața sa personală.

În timp ce lectura cărții este adesea amuzantă și plină de umor, Feynman abordează și probleme mai profunde, cum ar fi rolul științei în societate și importanța de a fi un gânditor independent.

Stilul de scriere al lui Feynman este captivant și accesibil pentru oricine, iar lectura cărții este cu adevărat o plăcere.

Cartea este recomandată nu numai pentru cei interesați de fizică, ci și pentru oricine care dorește sa descopere mai multe despre gândirea creativă și procesul de rezolvare a problemelor a lui Feynman.

În concluzie, „Vă țineți de glume, domnule Feynman” este o carte foarte bună, plină de povestiri amuzante și interesante, care oferă o imagine fascinantă asupra personalității unui geniu al secolului XX.

Pentru mine a fost una dintre cele mai plăcute cărți pe care le-am citit până acum.

Merită citită:

4 stele jumate

Cumpără cartea:

Celelalte recenzii:

Recomandări de cărți:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

FacebookYouTubeInstagramWhatsApp

contact@efectulfluturelui.ro

Copyright © 2022 Efectul Fluturelui