fbpx

#98 100 de metode de a încheia o vânzare – Grant Cardone

100 de metode de a incheia o vanzare

Oamenii sunt convinși să se bucure de viață, în loc să-și creeze viața de care să se bucure.

Grant Cardone

Despre carte:

100 de metode de a încheia o vânzare de Grant Cardone, îți oferă un ghid care să te ajute să închei o vânzare de orice tip, folosind peste 100 de tehnici diferite cu care să devii un maestru în arta negocierii și a încheierii de tranzacții.

Abilitatea de a vinde este probabil cea mai importantă. Dacă știi să vinzi vei reuși să obții orice îți dorești în viață.

De multe ori aptitudinea de a vinde îi separă pe cei care au de cei care nu au pentru că viața este despre negociere și vânzare, fie că îți vinzi o idee, un produs, îți vinzi aptitudinile la un interviu sau vrei să convingi pe cineva de ceva, în esență toate acestea reprezintă o vânzare.

Cartea este împărțită în două: în prima parte îți vorbește despre importanța încheierii unei vânzări, unde îți arată cele mai dese greșeli și câteva reguli de care să ții cont. Iar partea a doua îți oferă cele peste 100 de metode de a încheia o vânzare.

Nu este o carte care merită neapărat cap-coadă și nici nu cred că a fost scrisă pentru asta ci ca să o folosești ca un ghid. Vezi ce metode ți se potrivesc în funcție de domeniul în care ești și apelează la ea oricând ai nevoie să închei o vânzare.

Pasaje din carte:

  • Pentru a fi o vânzare echitabilă, între tine și client trebuie să existe un schimb de resurse. Iar acest schimb este vital pentru un vânzător, deoarece acest schimb poate fi repetat în viitor numai dacă clientul pleacă mulțumit și simte că a câștigat de pe urma achiziționării produsului.
  • Tot ce ți se întâmplă nu se întâmplă cu tine, ci din cauza ta sau datorită ție.
  • Nu ducem lipsă de visători, ducem lipsă doar de oameni care să facă ceea ce trebuie pentru a-și realiza visurile.
  • Este foarte important să-ți dezvolți abilitatea de a-ți determina potențialul client să ia o decizie pozitivă în legătură cu oferta ta. Atunci cumpărătorul va reuși, în sfârșit, să se oprească din căutări și să renunțe la îndoielile, fanteziile, întrebările, grijile și obiecțiile sale.

Merită citită:

3 stele

Cumpără cartea:

Celelalte recenzii:

Recomandări de cărți:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

FacebookYouTubeInstagramWhatsApp

contact@efectulfluturelui.ro

Copyright © 2022 Efectul Fluturelui